Krstarenje magazin

Male tajne krstarenja

Najpopularnija krstarenja

Magazin

Jedan od novijih tipova kruzera, koji uživa sve veću popularnost među svojim ljubiteljima je adult-only kruzer. Saznajte sve njegove prednosti.

Pročitaj

Saznajte više o najpoznatijim znamenitostima Valete, prestonice Malte koja svake godine u svojim zidinama ugosti sve veći broj turista iz celog sveta.

Pročitaj

Korisni saveti kako da se efikasno zaštitite od sunca na krstarenju i sprečite potencijalne opekotine koje vam putovanje mogu učiniti nelagodnim.

Pročitaj

Lisabon ali i cela Portugalija važe za neke od najlepših glavnih gradova Evrope, koji posetioce osvajaju svojom dušom, muzikom i unikatnim znamenitostima.

Pročitaj

Koje odevne kombinacije za krstarenje pripremiti i da li su vam potrebne elegantne stvari? 7 korisnih predloga za odevne kombinacije na krstarenju.

Pročitaj

Zlatno doba Grčke je upamćeno je kao doba filozofije, umetnosti i arhitekture koje je Grčkoj dalo najlepše spomenike na kojima se utemeljila moderna civilizacija.

Pročitaj

Pored toga što će direktno uticati na poboljšanje rapoloženja i Vašu sreću, krstarenja donose određene zdravstvene benefite. Saznajte i koje.

Pročitaj

Za vas smo izdvojili najlepše pomorske luke u Italiji i kako možete iskoristiti dan kada vaš brod pristane u neku od njih. Saznajte više u ovom tekstu!

Pročitaj

Otkrivamo koje su razlike između smeštaja na kruzeru i kopnenog smeštaja u apartmanu. Saznajte koje su to ključne razlike između različitih vrsta smeštaja.

Pročitaj

Ukoliko ste vegan i planirate odlazak na krstarenje, otkrijte naše savete kako da se snađete ukoliko praktikujete vegansku ishranu na krstarenju.

Pročitaj

Malaga je šarmantan grad smešten na krajnjem jugu Španije, u Andaluziji. Otkrijte u tekstu koje su najlepše znamenitosti ovog mesta koje morate obići.

Pročitaj

Mnoge su prednosti za ostanak na kruzeru dok je u pristaništu, u tekstu saznajte šta raditi na usidrenom brodu i zašto ostati na kruzeru kada je u luci.

Pročitaj

Pored onih stvari koje možete poneti na krstarenje postoje i one zabranjene stvari na krstarenju, a mi vam otkrivamo koje su to stvari koje ne treba nositi.

Pročitaj

Činjenica je da ćete tek kada kročite na ostrvo otkriti zašto je na Milos Grčka posebno ponosna, a u tekstu saznajte isotriju i znamenitosti ovog mesta .

Pročitaj

Pojedine agencije navode da je idealno vreme za rezervisanje krstarenja čak 18 meseci pre samog isplovljavanja, otkrijte kad je zapravo pravo vreme.

Pročitaj

Putovanje u Maroko samo po sebi je magično i teško opisivo, zato ćemo probati da vam približimo jedan od njegovih najmodernijih centara - čarobnu Kazablanku.

Pročitaj

Postoje brojni saveti kako da nikada ne zakasnite na kruzer, a mi smo za vas u tekst spremili nekoliko jednostavnih pravila koja možete iskoristiti.

Pročitaj

Cinque Terre putovanje učini sasvim posebnim i krajnje šarmantnim, saznajte u tekstu zašto ćete putovanje i obilazak ove italijanske rivijere uvek pamtiti.

Pročitaj

Rodos je jedna od najpoželjnijih destinacija za odmor, a njegovo tlo čuva uspomenu na drevne grčke simbole i bogove. U tekstu predstavljamo istoriju i lepote Rodosa!

Pročitaj

Putovanje kruzerom je veoma popularan izbor za odmor za starije ljude i penzionere. Otkrivamo najbolje načine kako možete odabrati idealno krstarenje.

Pročitaj

Uskoro idete na krstarenje kruzerom? U ovom tekstu pronaći ćete nekoliko trikova na osnovu kojih kabinu možete učiniti prijatnijom i lepšom tokom putovanja.

Pročitaj

Najjači utisak većine turista koji posete Italiju jeste kvalitet italijanske hrane, u ovom tekstu predstavljamo specijalitete italijanske kuhinje koje morate probati.

Pročitaj

Prevozno sredstvo kao što je kruzer vam omogućava da vidite svaki skriveni kutak sveta, saznajte u ovom tekstu na koji način se možete pripremiti za ovakvo putovanje.

Pročitaj

Otkrijte u teksu zašto je ostrvo Mikonos omiljena destinacija turistima, bilo da žele samo da obiđu ovo prelepo ostrvo ili da krstare Egejskim morem.

Pročitaj

Poznata i najlepša italijanska luka Đenova predstavlja izuzetno važnu tačku na turističkoj mapi Italije, u tekstu otkrijte koji su to naši predlozi tokom posete ovog grada.

Pročitaj

Otkrijte u tekstu koji sledi savete uz pomoć kojih možete za manje novca iskusiti sve čari putovanja kruzerom. Između ostalog saznaćete i prednosti last minute ponuda.

Pročitaj

Šta posetiti u Valensiji?

Krstarenja

Španija je poznata po bogatoj kulturi i istoriji, kao i grad Valensija. Ukoliko planirate putovanje u Valensiju, u ovom tekstu otkrijte atrakcije koje treba posetiti.

Pročitaj

Danas je gotovo nemoguće zamisliti putovanje bez mobilnog telefona, o tome da li je korišćenje mobilnih telefona na kruzeru dozvoljeno možete saznati u nastavku teksta.

Pročitaj

Plovidba ima dugu istoriju i za nju su vezane mnoge legende, verovanja i sujeverja. U nastavku teksta otkrijte neke od najpoznatijih sujeverja vezanih za plovidbu.

Pročitaj

Krstarenja mogu biti idealan izbor za solo putnike, otkrijte u tekstu savete koji će biti korisni za sve one putnike koji se odluče da sami idu na krstrenje brodom.

Pročitaj

Krstarenje Mediteranom smatra se jednim od najlepših iskustava za ljubitelje ovakvog vida putovanja, u tekstu saznajte zašto je Malta neizostavan program plovidbe.

Pročitaj

U procesu planiranja i organizacije putovanje, retko razmišljamo o negativnim iskustvima koja mogu da nas zadese, u ovom tekstu možete saznati na koji način izbeći nemile događaje i kako se unapred obezbediti i pripremiti za avanturu koja sledi na samom putovanju.

Pročitaj

Sve čari Palma de Majorke

Krstarenja

Saznajte koja je idealna opcija za obilazak Palma de Majorke i zašto ovo ostrvo nosi titulu kraljice dobrog provoda i najlepših plaži već mnogo godina unazad.

Pročitaj

Zašto svoj medeni mesec ne biste proveli na neobično romantičan način - na kruzeru? Pročitajte zašto je kruzer idealna opcija za novopečene mladence.

Pročitaj

Putovanje na Kubu će vam doneti jedinstveno iskustvo s obzirom na niz zanimljivosti koje nudi. Upoznajte se sa činjenicama koje treba da znate pre odlaska na Kubu.

Pročitaj

Pre ukrcavanja na kruzer, postoji spisak stvari na koje morate da mislite kako bi boravak na brodu bio što lepši. Jedna od najvažnijih stvari sa tog spiska je - garderoba.

Pročitaj

2022. godine će novi Titanik, za čije je otvaranje predviđeno 5.000 karata, poći na svoju prvu plovidbu u trajanju od dve nedelje, sa početkom u Dubaiju.

Pročitaj

Kanarska ostrva su poznata po bajkovitim plažama i prirodi, i idealnoj klimi. Otkrivamo Vam zašto bi trebalo da posetite ova ostrva večitog proleća.

Pročitaj

Najlepše plaže Sardinije

Krstarenja

Predivna priroda, bogata istorija i kultura i naravno nestvarne plaže sa svetlucavim morem su ono što čine Sardiniju jedinstvenom destinacijom.

Pročitaj

Oni koji su se makar jednom u životu otisnuli na krstarenje kruzerom, znaju da je to iskustvo koje se pamti tokom celog života.

Pročitaj

Šta obići na Sardiniji?

Krstarenja

Sardinija je poznata kao mali raj, u samom srcu Mediterana. Otkrivsamo Vam šta obavezno morate obići kada posećujete ovo prelepo ostrvo.

Pročitaj

Negde je stvar dobre volje, negde je obavezno, a negde se uopšte i ne praktikuje davanje bakšiša na kruzerima. Evo šta bi trebalo da uzmete u obzir.

Pročitaj

Šta sve možete obići u Havani

Krstarenja

Boravak u Havani mnogi opisuju kao filmski doživljaj upravo zbog unikatne arhitekture i lokalnog stanovništva. Evo šta je sve posebno vredno pažnje.

Pročitaj

Mnogi ljudi sva krstarenja povezuju sa All Inclusive aranžmanima, ali čak i na krstarenjima možete biti iznenađeni kada se pojave skriveni troškovi.

Pročitaj

koliko se dobro pripremite i informišete o tome kako izgleda putovanje brodom, moći ćete mnogo lakše da prevaziđete sve potencijalne probleme.

Pročitaj

Uz pomoć tehnološkog napretka današnji kruzeri su svojom veličinom, sadržajem i bezbednosnim merama dosegli standarde koji su nekada bili nezamislivi, a koji su najveći kruzeri na svetu i šta oni nude, saznajte u tekstu.

Pročitaj

Varadero Beach - Kuba

Krstarenja

Karipsko more je popularno zbog svojih egzotičnih plaža, a Varadero je ubedljivo najreprezentativniji predstavnik, a evo i zašto.

Pročitaj

Saznajte koje je doba godine najpogodnije za krstarenje, i na taj način izbegnite potencijalne vremenske nepogode koje mogu da se dogode.

Pročitaj

Krstarenja nisu ograničavajuća ni u kom smislu, naprotiv, imate pregršt zabavnih opcija koje biste imali i na uobičajenom odmoru, samo što ćete to uraditi na kruzeru uz predivan pogled.

Pročitaj

Saznajte kako da na krstarenju izvučete apsolutni maksimum od opcija koje vam se nude i dobro se zabavite, ali i odmorite.

Pročitaj

Šta videti na Antilima?

Krstarenja

Otkrivamo vam skrivene lepote Karipskog mora, koje obavezno morate videti ukoliko se odlučite za krstarenje Antilima. Sigurni smo da će vas ostaviti bez reči.

Pročitaj

Otkrivamo vam zašto preporučujemo da obavezno odete na safari u Keniji tokom krstarenja, kao i šta sve obuhvata jedno takvo iskustvo.

Pročitaj

Koliko se lokacija obiđe kada krenete na put oko sveta, šta očekivati na takvim krstarenjima i da li ćete stvarno kružiti? Otkrivamo vam sve bitne informacije.

Pročitaj

Otkrivamo vam manje poznate zanimljivosti o prelepim ostrvima Kariba, zbog kojih ćete ih zavoliti još više, ako je to moguće.

Pročitaj

Ukoliko odlučite da posetite Siciliju, otkrivamo vam koje znamenitosti obavezno morate posetiti a koje će vas sigurno ostaviti bez daha.

Pročitaj

Izdvajamo najlepše znamenitosti Kopenhagena koje obavezno morate videti ako se ikada zadesite u ovom prelepom i unikatnom gradu!

Pročitaj

Savetujemo vas na šta da obratite pažnju kada se nađete u pristaništima, kako bi vam pomogli da ostanete bezbedni tokom celog putovanja.

Pročitaj

Morska bolest je neprijatan dodatak putovanjima - sprečite pojavu mučnine dok plovite i uživajte u talasima i suncu!

Pročitaj

Sada je vreme da saznate šta ne treba da se nađe u vašem koferu, kada krenete na ovo zanimljivo putovanje.

Pročitaj

Veoma je bitno da kada odete na krstarenje pored opuštanja i zabava ne zaboravite na zdravlje. Pročitajte par korisnih saveta kako da sačuvate Vaše zdravlje.

Pročitaj

Kako izabrati kabinu na krstarenju?

Krstarenja

Pročitajte kako da izaberete pravu kabinu, prema vašim potrebama.

Pročitaj

Krstarenje morima i okeanima vam omogućava da vidite prirodne lepote i različite kulture. Saznajte gde možete otići na krstarenje evropom.

Pročitaj

Krstarenje je veoma specifičan vid putovanja. Ukoliko ste se odlučili na ovo atraktivno putovanje, imajte u vidu da će vam brod narednih dana biti i prevozno sredstvo i smeštaj. Evo nekoliko saveta koji će vam pomoći u vašoj pripremi za krstarenje, ali i ponašanje na brodu.

Pročitaj

Dilema da li da idete na krstarenje sa dragom osobom ili sa većom grupom ljudi je posebno izražena ako idete prvi put, pa ne znate kako jedno krstarenje izgleda i koja opcija bi bila bolja za vas. I jedna i druga varijanta imaju svojih prednosti, o kojima ćete saznati u tekstu.

Pročitaj

Prvi put na krstarenju će vam biti uzbudljivo, drugačije i potpuno nesvakidašnje iskustvo. Ipak, pre samog putovanja bilo bi dobro da znate nekoliko stvari, kako biste izvukli maksimum iz putovanja. Pročitajte savete, koji će vam sigurno koristiti na vašem prvom krstarenju.

Pročitaj

Bez obzira da li nikad niste bili na krstarenju ili redovno idete, sasvim sigurno se osećate kao da ne uspevate da posetite dovoljno luka tokom jednog putovanja, zbog čega ste se sigurno zapitali kad je najbolje vreme da rezervišete krstarenje i konačno obiđete ono što ste propustili.

Pročitaj

Krstarenja sa decom mogu da budu veoma zabavna i za roditelje i za mališane. Pročitajte šta sve treba da znate kada krstarite sa decom i kako da potpuno uživate u svom zajedničkom odmoru. Izaberite savršeno krstarenje.

Pročitaj

Za one koji se do sada nisu susreli sa ovim čarobnim iskustvom, opisali smo kako krstarenje izgleda od početka do kraja. Saznajte kako da se pripremite i šta sve možete da očekujete - a zatim nam se pridružite na plovidbi!

Pročitaj

Iako vam se u prvom trenutku učini da nikako nećete moći da sačuvate novac na krstarenju zbog mnogobrojnog sadržaja, to je ipak dosta lakše nego što izgleda. Saznajte kako da pametno potrošite svoj novac, a u isto vreme se odlično zabavite.

Pročitaj

Nakon nekog tragičnog događaja koji se proširi svetskim medijima, bezbednost krstarenja se dovodi u pitanje. Pročitajte sve informacije koje su vam potrebne, kako biste bili sigurni da je vaše putovanje kruzerom bezbedno, kao i šta treba da uradite u vanrednim situacijama.

Pročitaj

Ako vam je ovo prvi put da idete na krstarenje, onda verovatno ne znate kako da se spakujete, pošto se svakako ne radi o klasičnom putovanju. Evo liste najneophodnijih stvari koje bi valjalo da imate na krstarenju, i zašto ne bi bilo preporučljivo da ih zaboravite.

Pročitaj

Ako ste zainteresovani za krstarenje Grčkim morima i želite da posetite neka od kikladskih ostrva u Grčkoj, uključujući i Santorini, onda definitivno pogledajte našu ponudu krstarenja istočnim Mediteranom, a u nastavku pročitajte kakve plaže ima Santorini i uverite se u lepotu ovog ostrva!

Pročitaj

Fjordovi u Skandinaviji predstavljaju prava čuda prirodne lepote, po kojoj su poznati u svetu. Saznajte koji su najlepši norveški fjordovi i koje atrakcije možete videti u njihovoj blizini. U pitanju su desetine vodopada, fantastični voćnjaci, litice i vidikovci.

Pročitaj