Neodoljivi Karibi 2020

PDF Pozovi

Kompanija

Naziv kruzera

Broj dana/noćenja

16/14

CENE krstarenja u € po osobi u dvokrevetnoj kabini, na bazi proširenog punog pansiona

Kategorija kabina

Unutrasnja kabina Bella

Prozorska kabina Bella

Balkonska kabina Bella

Datumi isplovljavanja

Galerija

Tehnička karta kruzera

Program grupnog putovanja

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan, 25. februar - UTORAK:  BEOGRAD, Srbija – Majami, SAD

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u 07:00h dva sata pre poletanja aviona. Poletanje aviona u 09:00h. Sletanje na aerodrom u Istanbulu u 12:40h. Poletanje za Majami u 15:10h. Dolazak u Majami u 20:05h po lokalnom vremenu. Nakon carinskih formalnosti, transfer do hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

2. dan, 26. februar - SREDA: MAJAMI, SAD

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Upoznavanje sa drugim po veličini gradom u državi Florida. Majami je moderan i urban grad koji predstavlja jednu od najposećenijih destinacija u Sjedinjenim Američkim Državama. Pored čuvenog „Miami Beach“-a treba posetiti Flamingo park koji je nastao još 1950. godine, muzej Vizkaja koji predstavlja stari duh Majamija  izgrađen u Italijansko-fransuskom stilu, Majami Design District i Ocean Drive koji predstavljaju najpopularnije mesto za kupovinu i izlaske, tropsku botaničku baštu „Fairchilde“ koja je jedna od najvećih i najlepših u ovom delu sveta, Malu Havanu -  Kubanska četvrt za sve one koji žele da osete duh Kube...Noćenje.

3. dan, 27. februar – ČETVRTAK: MAJAMI – SAD

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnog izleta u nacionalni park „Everglades“. Srce ovog parka predstavlja močvara, najveća takve vrste u svetu. Od životinjskih vrsta mogu se videti aligatori, krokodili, panteri, medvedi, vidre... Povratak u Majami. Slobodno vreme. Noćenje.

4. dan, 28. februar – PETAK: MAJAMI – SAD

Doručak. Napuštanje hotela oko 10:00h. Transfer do luke u Majamiju. Ukrcavanje na brod MSC DIVINA i smeštaj u izabrane kabine. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i upoznavanje sa jednim od najlepših brodova velike klase Fantasia. Brod isplovljava iz luke u 20:00h. Večera. Večernja animacija. Noćenje.                    

5. dan, 29. februar. - SUBOTA:  PLOVIDBA

Doručak. Plovidba teritorijalnim vodama ka Ostrvu Kurasao. Slobodno vreme za uživanje u brodskim prostorima.  Brod Divina predstavlja treći brod od četiri sestre  velike klase Fantasia kompanije MSC. Prvi put je zaplovio 27.05.2012. godine. Ova perjanica flote poseduje čak 13 putničkih paluba, vodeni park, 7 restorana, 12 barova i kafea, deo za decu, pozorište, kazino... Ručak. Večera. Večernja animacija. Noćenje.

6. dan, 01. mart -  NEDELJA: PLOVIDBA                                   

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i uživanje u brodskim prostorima i animaciji za koju je zadužen animacioni tim kompanije MSC. RučakVečera.  Noćenje.

7. dan,  02. mart – PONEDELJAK: VILEMSTAD – Kurasao

Doručak. Brod pristaje u luku u 09:00h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Ostrvo pripada Holandskoj kraljevini i predstavlja jedno od tri najposećenija ostrva Kariba. Kurasao pripada ABC grupaciji, odnosno karipsko ostrvo koje se nalazi van domašaja uragana. Lepa klima tokom cele godine i preko 38 različitih paža glavni su razlozi za veliko interesovanje turista za ovo ostrvo. Morskl akvarijum, nacionalni park Kristofeli, Pećine Hato, farma nojeva, samo su neki od predloga kako da iskoristite slobodno vreme. U Vilemstadu svakako treba obići dva najstarija dela, Pundu i Ortobandu. Povratak na brod. Večera. Brod noći u luci. Noćenje.

8. dan,  03. mart – UTORAK: VILEMSTAD - Kurasao

Doručak.  Još jedan dan za slobodne aktivnosti i uživanje u prelepim plažama ovog lepog ostrva. Kurasao je destinacija na kojoj možete uživati u vodenim aktivnostima: ronjenje, jedrenje, parasejling... Povratak na brod. Brod isplovljava u 18:00h. Večera. Večernja animacija.Noćenje.

9. dan,  04. mart – SREDA: ORANJESTAD - Aruba

Doručak. Brod pristaje u luku u 08:00h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Ovo ostrvo takođe pripada grupaciji ABC, te  predstavlja jednu od najtraženijih destinacija na Karibima. Beli pesak i kristalno čisto more, zaštitni je znak ovog ostrva. Pored plaža vredi obići i rezervat sa magarcima. Na ovom ostrvu se nalazi jedan od najlepših rezervata sa leptirima. Povratak na brod. Brod isplovljava u 18:00h. Večera. Noćenje.

10. dan,  05. mart – ČETVRTAK: PLOVIDBA

Doručak. Slobodno vreme za uživanje u brodskim prostorima i zabavljanje uz profesionalni animacioni tim kompanije MSC. Ručak. Večera. Večernja animacija. Noćenje.

11. dan,  06. mart – PETAK: OČO RIOS - Jamajka

Brod pristaje u luku u 08:00h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Jamajka predstavlja treće po veličini ostrvo Kariba. Očo Rios na španskom znači Osam reka, i baš su te reke kao i kristalno more glavne karakteristike grada, i razlozi zbog kojih turisti iz svih krajeva sveta dolaze na ovo ostrvo. Tipična arhitektura grada u harmoniji sa bujnom vegetacijom, glavna su odlika grada. Ovo mesto je prepuno taverni i malih prodavnica koje željno iščekuju turiste iz svih krajeva sveta. Svakako treba obići vodopad reke Dunn, skoro 200 m prirodnih stepenica preko kojih protiče reka, a zatim sa visine od  60 metara pada u more. Jamajka je takođe rodno mesto čuvenog muzičara Boba Marlija. Povratak na brod. Brod isplovljava u 17h. Večera. Večernja animacija. Noćenje.

12. dan,  07. mart – SUBOTA : DŽORDŽTAUN – Veliki Kajman

Brod pristaje u luku u 07:00h. Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Ostrva su dobila ime po Kajmanima, vrsti guštera koje su Evropljani u početku zabunom smatrali posebnom vrstom krokodila. Sastoji se od tri ostrva: Veliki Kajman, mali Kajman i Kajman Brac. Ostrva predstavljaju vrhove podvodnog grebena koji se proteže sve do Kube. Glavni grad takodje nazivaju  „Bašta Kariba“. Mnoge gradske ulice su ukrašene drvećem i cvetnim rastinjem, dok u kanalima za navodnjavanje rastu lokvanji i vodeni Ljiljani koji je nacionalni cvet Gvajane. Pored gradske kuće, treba obići  crkvu Sv. Ignjatija. U neposrednoj blizini mesta nalazi se čuvena plaža koja je dugačka preko 7km. Povratak na brod. Brod isplovljava u 18:00h. Večera. Noćenje.

13. dan,  08. mart – NEDELJA: DAN NA MORU

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i uživanje u brodskim prostorima i animaciji, za koju je zadužen animacioni tim kompanije MSC. RučakVečera.  Noćenje.

14. dan,  09. mart – PONEDELJAK: MSC OSTRVO, Bahami

Doručak. Brod pristaje u luku u 09:00h. Slobodno vreme za uživanje u prelepim plažama i vodenim sportovima. Ocean Cay je deo grupe malih ostrva Bimini, smeštenih na zapadnim Bahamima, 104 km istočno od Majamija. Povratak na brod. Brod isplovljava u 23:00h. Večera. Noćenje.

15. dan,  10. mart – UTORAK : MAJAMI, USA

Nakon doručka, napuštanje broda. Slobodno vreme do večernjih časova Transfer do najvećeg autlet trznog centra „Saw Grass“, slobodno vreme do 19:00h. Transfer do  aerodroma. Sastanak putnika na šalteru Turkish Airlines-a u 20:30h. Poletanje aviona za Istanbul je predviđeno za 23:15h.

16. dan,  11. mart – SREDA : ISTANBUL – Turska, BEOGRAD - Srbija

Sletanje na aerodrom u Istanbulu u 17:15h. Poletanje za Beograd 19:50h po lokalnom vremenu. Dolazak u Beograd u 19:30h po lokalnom vremenu. Kraj programa.

                

Napomene

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

·Krstarenje (12 dana/11noći)  MSC Divina na relaciji Majami (SAD) – Vilemstad (Kurasao) –  Oranjestad (Aruba) – Očo Rios (Jamajka) –  Džordžtaun (Veliki Kajman) – Ocean Cay (Bahami) -  Majami (SAD);

·Tri noćenja sa doručkom u hotelu River Park hotel & suites 2+* u Majamiju u 1/2 sobi;

·Avionski prevoz na relaciji: Beograd – Istanbul, Istanbul – Majami, Majami – Istanbul, Istanbul - Beograd;

·Avio takse u iznosu od 481 eura po osobi ( podložne promeni )

·Lučke takse u iznosu od 170 eura po osobi za celo krstarenje;

·Smeštaj u dvokrevetnim kabinama unutrašnje kategorije tokom krstarenja. Putnici koji to žele mogu dobiti i trokrevetne  odnosno četvorokrevetne kabine iste kategorije, ukoliko su u momentu rezervacije putovanja dostupne;

·Prošireni puni pansion (doručak, ručak, večera, popodnevni međuobrok).  Svi obroci se služe, ili po  sistemu bife posluge (švedski sto) ili u restoranu po sistemu izbornog menija;

·Zabavu u brodskom pozorištu svake večeri tokom krstarenja i brodskim salonima uz razne žanrove žive muzike;

·Korišćenje spoljnih bazena i djakuzija,akva parka, kao i fitnes sale;

·Sve rekreativno- zabavne programe, kao i animaciju dece tokom krstarenja u specijalizovanim prostorima;

·  Transferi turističkim autobusom od minimum 15 mesta (audio, video, A/C) na datoj relaciji prema programu;

·  Uslugu vodiča – pratioca tokom putovanja;

·  Troškove organizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

·Obavezne napojnice u iznosu od 10 eur po osobi po noći. Plaćanje na brodu;

·Viza za Sjedinjene Američke Države 170 eur po osobi;

·Obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje za celokupno vreme trajanja aranžmana;

·Pića na brodu i hranu u a la cart restoranima;

·Fakultativne izlete u organizaciji Brodara;

·Korišćenje sportskog terena na brodu;

·Korišćenje mini bara u kabini;

·Zabavu u kazinu (igre na sreću plaćaju se u evrima i ne mogu se platiti preko brodske kartice, već u gotovini) ;

·Ostale lične usluge na brodu kao što su: pranje odeće, room service, korišćenje brodskih sredstava,telekomunikacije, fotografija, internet konekcija, kupovine u brodskim prodavnicama...

·Potrebne vize za državljane Srbije. Državljani drugih zemalja su obavezi da se sami raspitaju da li su im potrebne vize za ovo putovanje i ako jesu, nisu uračunate u cenu.


USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

·Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate.

GOTOVINSKI:

·Prilikom prijave putovanja vrši se uplata u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, ostatak najkasnije do mesec dana pre putovanja.

NA RATE:

·Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 mesečnih rata čekovima;

·Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master, AMEX) na 6 rata bez kamate;

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni

Mapa